1. Hlavní stránka
  2. Hokejové chrániče ramen Bauer Supreme 3S Pro Sr M 1058479

Hokejové chrániče ramen Bauer Supreme 3S Pro Sr M 1058479

    Při koupi získáte 0 Kč zpět
    do pokladničky na další nákup
    Výrobce: Bauer
    Cena nyní
    5659 Kč
    6229 Kč, dnes ušetříte: 570 Kč
    SklademU Vás do 3.10.
    Zobrazit popis >

    Hokejové chrániče ramen Bauer Supreme 3S Sr

    Vlastnosti:

    Chrániče ramen Bauer Supreme 3S Pro SR jsou určeny pro výkonné hráče. Bauer navrhl chrániče ramen 3S Pro tak, aby maximálně chránily hráče, aniž by byla snížena jejich pohyblivost nebo pohodlí. Chrániče využívají antibakteriální a protizápachové polstrování THERMO MAX+, které zajišťuje dokonalý odvod potu. Chrániče ramen Supreme 3S Pro si zachovávají stejný výkonnostní prvek jako chrániče ramen UltraSonic s odvětrávanou pěnou AMP (Active Motion Protection).

    Společnost Bauer speciálně navrhla technologii AMP tak, aby se ramenní chránič pohyboval s vámi. Vent armour poskytuje ochranu elitní úrovně Ochrana mostu Nový most ADAPTIV Skin má nízký profil a poskytuje ochranu, která se přizpůsobí tvaru vašeho těla. 3S Pro má také přední panel mostu, který se vznáší nad ADAPTIV Skin. Tato technologie vám umožňuje volný pohyb na ledě a zároveň poskytuje potřebnou ochranu.

    Úroveň: Performance Velikost: M, L, XL Ramena: AMP s pěnou VENT ARMOR FOAM a chráničem bicepsu Most: ADAPTIV Přední panely: Plně krycí tvarovaná vesta s posuvným hrudním kloubem Páteř: Tvarovaná HD pěna Zadní panely: Plná vesta s prodlouženým lemem Oblouk: Tvarovaný s PE vložkou Biceps: Nastavitelný s tvarovanou PE vložkou Vložka: THERMO MAX+.



    EAN čárové kódy zboží jsou : 688698471441, 688698471434
    Stránky mohou obsahovat produkty určené pro starší 18-ti let.

    Je mi více než 18.

    Vstoupit
    Odejít
    Tvorba a pronájem eshopů BINARGON.cz