1. Hlavní stránka
  2. Hokejové klouby Bauer X '24 Jr 1063722

Hokejové klouby Bauer X '24 Jr 1063722

    Při koupi získáte 0 Kč zpět
    do pokladničky na další nákup
    Výrobce: Bauer
    Cena nyní
    1259 Kč
    1419 Kč, dnes ušetříte: 160 Kč
    SklademU Vás do 3.10.
    Zobrazit popis >

    Hokejové klouby Bauer X '24

    Vlastnosti:

    Chrání lokty a předloktí před nárazy puku, hokejky a zároveň poskytují volnost pohybu potřebnou k plnému zapojení do hry.

    hlavní vlastnosti: Měkčí předloktí: Měkké předloktí navržené pro lepší přizpůsobení a větší pohodlí se přizpůsobí tvaru paže a zajistí pohodlí a ochranu.

    Anatomický design: Anatomický tvar předloktí zajišťuje dokonalé přizpůsobení, čímž zvyšuje pohodlí a účinnost ochrany.

    Integrovaný biceps: Díky tvarované vložce poskytují loketní chrániče dodatečnou ochranu bicepsu a zároveň zajišťují plnou volnost pohybu.

    Přiléhavý návlek na bicepsy a pohodlný přidržovací pásek: Díky přiléhavému návleku a pohodlnému přidržovacímu pásku zůstávají opěrky rukou na svém místě a nabízejí stabilitu a pohodlí během hry.

    Hokejové područky Bauer X '24 Jr jsou ideální volbou pro mladé hokejisty v amatérském sportu, kteří hledají ochranu a pohodlí v jednom, s měkčím předloktím, anatomickým designem, integrovaným bicepsem a nasazeným rukávem s pohodlným upevňovacím popruhem.

    Klouby poskytují spolehlivou ochranu a pohodlí, Když se rozhodnete pro Bauer X '24 Jr, získáte vybavení, které vás ochrání a podpoří a umožní vám soustředit se na hru.

    TECHNICKÉ PARAMETRY Určení Hokej, juniorský hráč v poli Loket Anatomický design s děleným chráničem Biceps Integrovaná ochrana bicepsu s tvarovanou vložkou Předloktí Anatomicky tvarovaná ochrana předloktí Zapínání na suchý zip Pohodlný zámek a návlek pro pevné uchycení Podšívka Hydrofobní sublimovaná síťovina



    EAN čárové kódy zboží jsou : 688698645279, 688698658095
    Ostatní zákazníci nakoupili také
    Stránky mohou obsahovat produkty určené pro starší 18-ti let.

    Je mi více než 18.

    Vstoupit
    Odejít
    Tvorba a pronájem eshopů BINARGON.cz